Å, Å, Å, vilken helg!

Ja denna helg har varit allt annat än långtråkig.. vi har haft folk här sen i fredas kl 10 på morron då mina morföräldrar kom =)
Vi kramades och bar upp allt de hade med sig till oss eller rättare sagt kotten, å det var inte lite vill jag säga!
Det var i stora drag;
*spjälsäng med madrass, lakan, två olika täcken. 
*två stora kassar med kläder från bl.a. klädförmedlingen (de har så bra saker, en mössa kostar liksom 7 kronor!) *parfymfritt tvättmedel 
*3 paket blöjor
*en kasse med hygienartiklar som salvor, tvättlappar, oljor mm.
*Nappar och nappflaska med diskborste
*en sprillans ny febertemp (speciell för barn) 

Sen (som om det inte var nog) så åkte vi till IKEA så vi kunde bocka av lite mer saker från vår lista, där köpte vi bl.a.:
*Leksviks skötbord i trä, som oxå är en jätte fin byrå.
*spjälsängsskydd och 4 nya sätt med lakan.
*superfin stickad filt/överkasst.
*tunt täcke och liten kudde
*gossedjur som låter
*3 apfina korgar till skötbordet och en skötbädd med överdrag
*galgar
*en fin lampa som vi kan ha vid skötbordet
*Handdukar och badlakan
*20 st spy/ dregeldukar ;) 

Sen svängde vi in på Babyproffsen och kompletterade med:
*4 supermjuka bomullsfiltar
*amningskudde med Mumin på =)
*mobilarm till spjälsängen 

Och mycket mer =) Nu känner jag mig helt redo för nedsläpp! Det som kanske skall införskaffas är bilbarnstol/babyskydd. Men vi har ju ingen bil men det känns som att vi ändå någon gång kommer att åka bil.
Sen bärsjäl eller bärsele (ev.båda :P)
Sen är det ju tuttgrejer till mig som amnings BH och bröstvärmare, amnings ilägg, nån salva och tuttnapp eller vad det heter och juste en pump oxå =) 

Hahah ja det var vår fredagsförmiddag/dag! =)
Sen så på eftermiddan när vi kom hem så behövde jag införskaffa mig en ny vinterjacka, en sån som jag faktiskt kan knäppa igen ;) Så det blev en på H&M BB avdelning i stolek 44 =) Den var ju jätte fin å så, så det var ju bra! Å rabatt fick vi så det stod härliga till! Tror vi fick 219 kr rabatt! Först var det en liten liten reva inne i fodertyget i armen, inget som syntes på utsidan, då fick vi 99 kr rabatt sen hade vi utöver det en 20% på alla jackor kupong =) Så det var inte fy skam må jag säga! =) 

Hem bar det i alla fall och inväntade Olle från skolan. Han fick nog en smärre chock av alla kassar som hade tagit upp hela lilla sovrummet. Vi svida om i alla fall och tog oss ned till Jensens Bofhus och åt en kanonmiddag med glassbuffé till efterrätt! Mumma!

Sen åkte jag och Olle hem och började packa upp alla nya saker och Olle monterade ihop skötbordet som först får bli en byrå innan vi lägger på skötbädden. Den var han klar med runt halv 12 och sen plockade vi in alla kläder och hygienartiklar där =D Sen blev det soffan efter det! Men å så fint allt blev <3

På lördag morgon så kom Mormor och morfar tillbaka och vi fikade å åt frukost ihop, eller de hade ju ätit hotellfrulle så de tog bara kaffe å bulla =)

Olle åkte ner för att möta upp hans systrar som skulle komma hit och jag och gamlingarna tog oss en promenad i solen. När vi kom hem åt vi lunch och fikade (igen) med Olles systrar Elin och Nelly. Mormor och Morfar begav sig men vid tre halv fyra tiden och efter det så kollade vi "ungdomar" på Michel Jacksons konsert i Budapest från 91? eller var det 95?.. Hm strunt samma.. Bra var den, sen så svida vi om till lite mer klädda kläder och begav oss till sysonens Fernströms morbrors hus där hans fru Anna skulle bjuda på Libanesisk afton =D Maten var sagolik, lika så sällskapet! Vi åt och åt och kom inte hem fören vid halv 1!! =O Har nog inte varit vaken så länge på.. länge!! =) Vi slocknande kanske runt halv 2, 2 kanske... Morgonen därpå så lagade vi fattiga riddare till frukost! det var hur gott som helst! Att man inte gör det oftare?! det är ju superlätt! Å gott!!

Sen vid 12 så kom Olles föräldrar hit å då fikade vi (igen) och gav dom en visning av vårt lilla men fina hem =) 
Juste vi fick inflyttningspresenter oxå! Av Elin och Nelly fick vi en jätte fin bricka, vit, där det stod Fika på <3 
Och en duk att  ha i! Jätte jätte fint =) Å vi fikar ju som ni ser en del så det passar ju pörfa!
Och av svärföräldrarna fick bi en jätte fin pajform som var formad som ett hjärta. Det var en sån där fin form som är lite röd/orange med mörka kanter, finns en hel serie med såna kökstillbehör så det kanske blir nått att samla på i livet! Jag har alltid älskat den serien, speciellt kastrullerna som är såhär stora för typ söndagsstekar å så! Underbart. Å till pajformen fick vi en tillhörande tårtspade =)

Efter fikat gick vi ut i vår fina skog vi har alldeles intill, vädret var kanon så det var otroligt skönt. När vi kom hem så gjorde jag och Olle i ordning lunchen som blev; Basilikabakad lax i ugn, å det blev helt brutalt gott!!
Efter det så var det inte mycket tid kvar innan hela familjen Fernström vände hemåt....

Olle och jag stupade i soffan i typ en timma och bara försökte smälta denna helg! Tänk vilken tur vi har som har underbar familj och underbara vänner! =) Livet är allt bra!


Kommentarer
Postat av: Linda - Mamma till Joline

Oj oj vad ni shoppar! :D Du får säga till om ni vill köpa vårt babyskydd, jag kommer sälja det om en månad kanske. Joline måste väga 9 kg innan hon kan sitta i den nya stolen!



När kommer du till Nynäs nästa gång, saknar dig! :)

2010-10-19 @ 15:25:37
URL: http://lindakonno.blogg.se/
Postat av: Troysabrina

Wonderful site. Please continue this great public service.

2011-05-13 @ 12:29:21
URL: http://troysabrina.blogbrief.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0